ÁFA nélkül
Spóroljon, mint a bajnokok: akár - 10 %!
Csak 2024.06.02-ig. Telitalálat: további 10% kedvezmény minden parti sátorra és összecsukható pavilonra!
sport10
10 %

Parti sátor

Méretek
Szín
Ponyva & szerkezet
Összes szűrő
334 termék
Rendezés:
 
Oldal 1 / 17

Hasonló termékek

Vásároljon parti sátrat

Vásároljon parti sátrat

A parti sátor ideális családi bulikhoz és mindenféle szabadtéri rendezvényhez. Használható sörsátorként, vásárokra vagy vendéglátóhelyként. Az általunk kínált összes parti sátor vízálló, magas UV-védelemmel és stabil felépítéssel rendelkezik. Ezért napsütéses, valamint felhős és esős napokon is jól teljesít. Tekintse meg széles termékválasztékunkat, és biztosan megtalálja az Önnek megfelelő sátrat.

Találja meg a megfelelő méretű parti sátrat

Milyen méretű legyen a parti sátra? Kicsi vagy nagy sátorra van szüksége? Ha mondjuk 50 vendég számára szeretne megfelelő helyet biztosítani, akkor egy 4x8 méteres modell ideális. Ha kisebb rendezvényt tervez, például 30 fő részére, akkor egy 3x6 méteres parti sátor lesz a megfelelő. A méret mellett a vendégek eloszlása a sátorban szintén fontos szempont.

Ebben az esetben a legjobb, ha a következő praktikus ökölszabályt használja a számítások során: Körülbelül 0,5 négyzetmétert kell kiosztani minden álló személyre. Egy széken ülő személynek körülbelül 0,7 négyzetméterre van szüksége. Ha sörpadokat szeretne elhelyezni a sátorban, akkor személyenként körülbelül 0,8 négyzetméterrel kell számolnia. Egy asztalnál ülve személyenként 1 és 1,2 négyzetméter közötti helyigényre számíthat - ha többen osztoznak egy asztalon.

Nagyméretű rendezvénysátrak - 4x8 méterestől az 5x10 méteresen át és még tovább

Party sátraink széles méretválasztékát kínáljuk. Legkelendőbbjeink közé tartoznak a 4x6 m, 4x8 m és 5x18 m méretű parti sátrak. További népszerű méretek közé tartoznak a 8x12m és 6x12m méretű sátrak, valamint a 2,6 m oldalmagasságú XXL parti sátraink, a PRO Ultra sorozat tagjai. Ezek a sátrak ideálisak catering vagy különleges események, például születésnapok, esküvők vagy vállalati rendezvények lebonyolítására. A nagyobb sátortér tökéletesen kihasználható dekorációra is, például fények felakasztására vagy színpad felállítására a sátorban.

Nagyméretű rendezvénysátrak

Kis parti sátrak - 3x6 métertől

A sátrak felhasználási lehetőségei rendkívül sokrétűek. A 3x4 m, 3x6 m vagy 4x4 m méretű kis parti sátrak ideálisak például hangulatos családi ünnepségekhez a kertben. Rossz idő esetén is tökéletes védelmet nyújtanak.

Kis parti sátrak

Professzionális parti sátrak megfizethető áron

Kiterjedt kínálatunkban különböző árkategóriákban és különböző célokra kapható sátrakat talál. Fontos szerepet játszik, hogy a sátor milyen anyagból készül, és milyen típusú a felépítése. A PE ponyvával ellátott sátrak lényegesen olcsóbbak, mint a PVC ponyvás sátrak. A PVC ponyva vastagabb és tartósabb. Professzionális felhasználásra ajánljuk a tűzálló minősítéssel rendelkező ponyvákat is, amelyek tökéletesen alkalmazhatók a szolgáltatási szektorban. Az olyan fontos szerkezeti elemek, mint a tető megerősítése, a padlókeret és a keresztmerevítés szintén befolyásolják a parti sátor árát. A termékek és méretek széles választékában biztosan talál az igényeinek és a költségvetésének megfelelő sátrat.

Parti sátraink jellemzői

Kínálatunkban két fő termékcsalád szerepel: FLEX és PRO különböző méretekben. Hat változatra oszthatók: Flex Light, FLEX Smart, FLEX Plus, PRO Smart, PRO Plus és PRO Ultra. A modellek mind a ponyva típusában, mind a kialakításban különböznek. A FLEX termékcsalád könnyű, könnyen szállítható és tárolható. Az ide tartozó termékeket PE ponyva fedi, ami ideális rövid távú használatra. A PRO vonal strapabíró, időjárásálló PVC ponyvával rendelkezik a rendszeres és hosszú távú használatra.

A megfelelő ponyva kiválasztása

A parti sátor egyik legfontosabb eleme egyértelműen a ponyva. Vízálló anyagból kell készülnie, hogy megbízható védelmet nyújtson az esőben, és UV-állónak kell lennie, hogy kiváló védelmet biztosítson a nap ellen. Termékkínálatunkban PVC és PE ponyvával ellátott sátrakat egyaránt talál. Mindkét anyag különbözik a tartósság és a használat szempontjából.

A PVC és a PE ponyva közti legfontosabb különbségek

PE anyag

PE anyag

 • Könnyebb, mint a PVC
 • Kevés helyet foglal
 • Általában olcsóbb
 • Ideális alkalmi használatra
PVC anyag

PVC anyag

 • Majdnem kétszer annyit nyom, mint a PE
 • Nagyon erős és tartós
 • Olyan érzetű, mint egy teherautó ponyva
 • Ideális egész éves használatra

Egész évben használható partisátrak

Ha azonban ősszel és télen is szeretné használni a partisátrakat, javasoljuk, hogy a sátrat további megerősítésekkel szerelje fel, hogy növelje az időjárásállóságot. Az egész évben használható partisátrak elég robusztusak ahhoz, hogy ellenálljanak a széllökéseknek, a hőmérséklet-ingadozásoknak és még a hóesésnek is. Csak az ilyen típusú, megerősített partisátrak elég tartósak ahhoz, hogy hosszú ideig kint maradhassanak a szabadban.

Egész évben használható partisátrak

Tipp:

Ahhoz, hogy az őszi és téli szezonban, például a karácsonyi vásárokon teljes mértékben kihasználhassa az előnyöket, javasoljuk, hogy a PRO Plus és PRO Ultra termékcsaládból vásároljon kiváló minőségű rendezvénysátrakat. Ezek padlókerettel, valamint a tető részben számos megerősítéssel és mínuszoknak ellenálló PVC ponyvával rendelkeznek.

  Jó tudni:

  További részletek és tippek a sátorhoz mellékelt összeszerelési útmutatóban vagy a példa videóban találhatók.

   Gyakran ismételt kérdések

   Jobb bérelni vagy vásárolni egy parti sátrat?

   Hogyan fűthető a parti sátor?

   Mennyibe kerül egy parti sátor?

   *1 Az eredeti teljes ár 27% ÁFA-val.