ÁFA nélkül

Pergola

Méretek
Szín
Minőség
Összes szűrő
22 termék
Rendezés:
 
Oldal 1 / 2

Hasonló termékek

Szabadon álló kerti és terasz pergola

Szabadon álló kerti és terasz pergola

Egy pergola abszolút szemkápráztató a kertben és a teraszon - legyen az szabadon álló fedett terasz vagy közvetlenül a házhoz csatlakozó. Vásároljon most kedvező áron pergolát szakkereskedésünkben!

Ezek jellemzik pergoláinkat

Minden pergolánk a kényelmet és funkcionalitást ötvözi: a tető könnyen állítható, az anyagok vízállóak és stabilak, a dizájn pedig modern. Egyszerűen tökéletesen használható kerti találkahelyként, árnyékolóként, teraszfedésként vagy szabadtéri pihenőhelyként!

Pergola lamellás tetővel vagy napvitorlával

Mindkét terasztető 4 legfontosabb előnye:
Pergola lamellás tetővelPergola napvitorlával
Pergola lamellák acélból vagy alumíniumból
Poliészter alapú PU-bevonatos vászontető
A tetőben beépített vízelvezető rendszert található
Polikarbonát lemezek biztosítják a behajtott napvitorla védelmét eső ellen
A lamellákat kurblin keresztül lehet könnyen állítani
A vitorla teljesen kinyitható
kEgész évben használható
Pergola tető sínes rendszerrel, mágneses állítóval

Pergola napvitorlával

A napvitorlás pergola optimális napvédelmet nyújt. A vitorla könnyed légkört kölcsönöz és árnyékot biztosít - ideális a forró nyári napokon! Plusz: Világos és hívogató légkört teremt, és nyaralás érzését kelti a saját kertjében. Egyedülálló a Classic modell esetében: a napvitorla feletti védőborítás. Ha visszahúzza vagy "parkpozícióba" állítja a tetőt, egy átlátszó polikarbonát lemez védi a vászontetőt az esőtől és a szennyeződésektől. Ellentétben az akril- vagy textilborítással, ez a lemez nagyon hosszú élettartammal és 50+ UV-védelemmel rendelkezik.

Stabil pergola dekoratív napellenzővel

Pergola lamellás tetővel

Egy magas minőségű, egész évben használható pergola lamellás tetővel. A nap- és UV-védelem mellett ez a fedett terasz ellenáll a hónak és rossz időjárásnak is. Mindez az anyagnak köszönhető, hiszen az acél vagy alumínium lamellák magas minőséget biztosítanak.

Ami egyedülálló lamellás pergoláinknál, az a nagy nyitási szög. Minél nagyobb a lamellák nyitási szöge, annál jobban lehet őket beállítani a napsugárzás ellen. A Premium pergolák esetében a maximális nyitási szög kb. 105°, a Deluxe modelleknél pedig akár 135° is lehet!

Stabil pergola robusztus rácsos tetővel

Az Ön kívánsága: állandó tetővel és rovarvédelemmel?

Ezt a Deluxe teraszfedést kínálja Önnek. A terasztető porfestett, üreges alumínium lamellákból áll, fedőkupakokkal. Ezek lezárják az üregeket, és megakadályozzák a darazsak, hangyák stb. befészkelését.

  Pergolánk fémből készül

  Ellentétben a versenytárs pergolákkal, mi nem használunk műanyag sapkákat az alkatrészvégződésekhez. Az alkatrészvégeket hegesztették, így nagyon hosszú élettartamúak - ideálisak hosszú távú kerti használatra! Legyen szó acélról, alumíniumról vagy mindkettőről - nálunk biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő pergolát!

  1. 1

   Classic

   Ha acél pergolát szeretne, akkor a Classic modellünk lesz a megfelelő választás. Ez teljesen időjárás- és korrózióálló - a porszórt festésnek köszönhetően. Az oszlopméret kb. 80 x 80 mm.

  2. 2

   Premium

   A Premium pergolánk alumínium és acél kombinációjából áll: Az oszlopok rozsdamentes alumíniumból, a gerendák és a lamellák pedig strapabíró acélból készülnek - a tökéletes, 2 az 1-ben, szabadon álló pergola! A szerkezet ugyancsak porfestéssel ellátott, így korrózió- és időjárásálló. Az oszlopméret ebben a minőségben kb. 100 x 100 mm.

  3. 3

   Deluxe

   A Deluxe pergolánk kizárólag alumíniumból készül, és porszórt festésnek köszönhetően korrózió- és időjárásállóvá válik. Az oszlopok körülbelül 140 x 140 mm-esek, így rendkívül masszívak és kiváló stabilitást biztosítanak. A "masszív" kifejezés azonban nem jelent sok munkát - ez az alumínium pergola magas előgyártási szintjének és a kevés csavarnak köszönhetően gyorsan összeállítható!

  A pergolák minőségének legfontosabb különbségei

  ClassicPremiumDeluxe
  Tető
  Napvitorla
  Lamellák
  Lamellák
  Tető anyaga
  Poliészter PU bevonattal
  Acél
  Alumínium
  Szerkezet
  Acél
  Acél alumínium oszlopokkal
  Alumínium
  Magasság (fej mentén)
  kb. 2,20 m
  kb. 2,25 m
  kb. 2,25 m
  Oszlopméret
  kb. 80 × 80 mm
  kb. 100 × 100 mm
  kb. 140 × 140 mm

  Egy fémből készült pergola előnyei a fa pergolával szemben

  Az alumínium pergola nagy előnye, hogy ellenáll a rozsdának és nagyon könnyű. Egy acél pergola viszont nagyobb súlyt képvisel, ezért nagyon ellenálló. Mindkettő vízálló, stabil és könnyen kezelhető. Tehát a fém pergola nagyon időjárásálló és stabil szerkezet.

  Fa pergolaFém pergola
  Időjárásérzékeny
  Időjárásálló
  Festeni, lakkozni és csiszolni kell
  Nem igényel karbantartást és gondozást
  Olcsóbb ár
  Magasabb ár, de magasabb minőségű anyag

  Vízálló pergola integrált esőcsatornával

  Az integrált vízelvezető rendszernek köszönhetően minden lamellás pergola 100%-ban vízálló. A fenti rendszeren keresztül az esővizet a belső esőcsatornák vezetik le az oszlopokba. Az előrehaladott 'szivárgásmentes' kialakításnak köszönhetően a Deluxe terasztető megakadályozza az esővíz további lecsepegését a kerti bútorokra.

  De a felhasznált anyag is meghatározó, ami pedig a fém. Egy fém pergola vízálló és időjárásálló egyszerre.

  Vízálló pergola az esőcsatorna rendszernek köszönhetően

  Tudta?

  A Deluxe terasztetőnknél a tető kezelésére szolgáló kurblit úgy integrálták az oszlopba, hogy a mechanika szinte láthatatlanná válik. Ugyanez vonatkozik minden csavarra is - tiszta és minimalista - igazi design pergola!

   Pergolák – saját felállítás

   Minden pergolánk úgy van kialakítva, hogy önállóan össze lehessen szerelni. Sem felállítási szolgáltatásra, sem speciális szakértelemre nincs szükség a pergola felállításához. A sikeres telepítéshez, csak alapvető kézügyességre és néhány barát, vagy rokon segítségére van szükség, valamint egy öntött pont alapra. Emellett pergoláink alkalmasak mind szabadon álló, mind a teraszra való szerelésre. Döntse el, hogy hol szeretné telepíteni és elhelyezni a választott terméket! Kérjük, mindig tartsa be a pergola szerelési útmutatóját, amely PDF formátumban áll rendelkezésre.

   Mi is az a pergola?

   A "Pergola" szó eredetileg a latin "Pergula" szóból ered, ami "előtetőt" vagy "hozzátoldást" jelent. A "Pergola" kifejezés eredete az ókorra vezethető vissza. Ebben az időben luxusvillák díszítését jelentette - egészen a reneszánszig, ahol a pergola klasszikus építészeti elemként került be a kertekbe és napvédelmi eszközként használták. Leginkább oszlopokból álló szerkezetek voltak, amelyek összekötötték a házat a terasszal, és a felkapaszkodó növényeknek köszönhetően árnyékot nyújtottak.

   Manapság a pergola a "szőtt folyosó" meghatározásnak felel meg a Duden szótárban. De a reneszánsz óta a "pergola" kifejezés tovább terjedt, így a "Mi a pergola?" kérdés már nem válaszolható meg egyszerűen "egy szőtt folyosóval". Ma egy pergola lehet falhoz támaszható szerkezet, egy kúszórács, egy ház bővítése, de akár független építési és designelem is. Különösen a teraszon használják a pergolát teraszfedésként.

   Hogyan néz ki egy pergola?

   Ma egy (terasz-)pergola oszlopokból, gerendákból és esetleg tetőből áll. Szerkezetileg a pergola nagyon hasonlít egy pavilonhoz. De ellentétben a pavilonnal, egy pergolának nem feltétlenül kell tetővel rendelkeznie, hogy annak nevezzék. De ha egy pergolán van puha- vagy lamellás tető, akkor az teljesen nyitható és zárható - ellentétben a pavilonnal.

    Gyakran ismételt kérdések

    Ad a pergola helyet a dekorációnak?

    Mennyibe kerül egy pergola tulajdonképpen?

    Milyen pergola illeszkedik a kertembe?

    Mi a legfontosabb a pergola kiválasztásakor?

    Szolgáltatásunk

    Kérdése van a "teraszfedéssel" kapcsolatban? Például nem biztos benne, hogy egy pavilon alkalmasabb lenne-e a teraszára nap- vagy napellenzőként? Semmi gond! Forduljon bátran szakértő ügyfélszolgálatunkhoz!

    Kérdések és válaszok

    A kapcsolat és segítség részben válaszokat talál a gyakran feltett kérdésekre.
    Összes kérdés megjelenítése
    service-bence

    Hasonló termékek

    *1 Az eredeti teljes ár 27% ÁFA-val.